Всесвітньо відома американська телезірка, блогерка, модель, бізнесвумен і просто красуня 37-річна Хлої Кардашьян, якій нібито заборонили брати участь у благодійному модному заході MetGala, вирішила нагадати про себе і своїх шикарних формах дуже цікавим образом.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Хлої Кардашьян в мережі Instagram.

Хлої Кардашян, скріншот: Instagram
Хлої Кардашян, скріншот: Instagram

Справа в тому, що Хлої зроблена з того ж тіста, що і її сестри - з жилкою. А їх батько - глава сімейства, адвокат Роберт Кардашьян міг би навіть позаздрити Хлої. Після сенсаційної заборони від MetGala, дівчині довелося діяти.

Хлої Кардашян, скріншот: Instagram
Хлої Кардашян, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Телезірка в одних джинсах попозувала на білосніжній постільній білизні для камер операторів. Хлої прикривала пишні груди простирадлом і навіть лягала на животик, щоб зробити вдалі кадри.

Варто зазначити, що новий промо-ролик вийшов у зірки на славу. Віддані шанувальники сімейства Кардашьян встигли поставити понад 600 тисяч лайків. Також Фанати Хлої залишили безліч коментарів з компліментами.

Також не варто забувати про той факт, що сестри Хлої Кім Кардашьян, Кендалл Дженнер, Кайлі Дженнер і мама Кріс Дженнер з роками стали головними героями Met Gala.

Кендалл була в сліпучому образі, натхненна акторкою Одрі Хепберн на Met Gala цього року, в той час як Кім шокувала всіх чорним образом Balenciaga, який покрив все її тіло – навіть її обличчя! Кайлі, яка чекає на другу дитину, не була присутня на Met Gala 2021 року.

Раніше повідомляли, самотня Леся Нікітюк поскаржилася на "палицю раз на рік".

Як повідомляв Знай.uа, Кім Кардашьян написала повідомлення Лесі Нікітюк: "Досі не відкриваю".

Знай.uа писав, вагітна Кайлі Дженнер вирішила засвітити свою дитину: "Це так...".