Популярна 46-річна голлівудська акторка, зірка легендарного серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Єва Лонгорія, поділилася милими фото зі своїм маленьким сином.
Акторка Єва Лонгорія має багатомільйонну армію шанувальників, тому голлівудська зірка намагається частенько тішити їх новими світлинами чи просто цікавими подробицями з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за нею стежить 8.2 мільйона людей.
Цього разу Єва Лонгорія вирішила привітати свого найдорожчого чоловіка з Національним днем синів, який традиційно святкують у США у вересні.

Єва Лонгорія з сином, фото з instagram
Єва Лонгорія з сином, фото з instagram

Зірка також опублікувала серію фото зі своїм сином Сантьяґо Енріке. На одній з фото акторка позує мило посміхаючись на камеру при цьому тримаючи на руках свого маленького синочка. Зірка одягла білу сорочку, а синочок чорну футболку з принтом та шортики.

"Вітаю з національним днем ​​синів мого Санті", - так Єва Лонгорія підписала опубліковані фото.

Єва Лонгорія з сином, фото з instagram
Єва Лонгорія з сином, фото з instagram

Варто зазначити, що в актриси Єви Лонгорії це перший син. Він народився у шлюбі з мексиканським бізнесменом Хосе Антоніо Бастоном, для чоловіка це четверта дитина.
Відзначимо, що раніше зірка була в шлюбі з Тоні Паркером. Але Єва Лонгорія подала на розлучення, коли виявила в телефоні чоловіка сотні смс від іншої жінки, які свідчили про зраду.

Також Знай писав, зірка "Відчайдушних домогосподарок" Єва Лонгорія показала 4-річного синочка, доброго ранку з мамою - "Просто чарівний"
Як повідомляв портал "Знай.ua", шикарна Єва Лонгорія загуляла на вікенд: завалилась в крісло і ніжкою дригає. Єва Лонгорія була готова до всього на веселому вікенді

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще