Відома українська співачка MamaRika показала, як змінилося її тіло після народження сина Давида. Про це стало відомо завдяки її новій публікації в мережі Instagram.

На опублікованих знімках співачка лежить на ліжку в нічній сорочці, яка ледь прикриває її спокусливі форми. При цьому виконавиця навіть не подбала про те, щоб прикрити своє вражаюче декольте.

"I got that milk money (Я отримала гроші на молоко)", - підписала вона провокативні знімки, запропонувавши своїм шанувальникам самим вибрати кращий з трьох кадрів.

Фанатам MamaRika всі знімки припали до душі. Вони відзначають, що материнство тільки прикрасило співачку. Особлива увага дісталася її грудям, які, як і у всіх мам немовлят, помітно збільшилися в об'ємах.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Stunning» (карколомна)", "Мами в декреті - вогонь!", "Всі фото дуже гарні! Шикарна фігура! Особливо груди!", "Груди при грудному вигодовуванні - ракета, бомба, пітарда, вогонь, а після - ау, груди, ви де?", "Красуня мамка", "Груди, що годують - вони такі, мммм", - захоплено пишуть шанувальники співачки.

"Як завжди прекрасна Мамарика, одна з улюблених", "Ти просто розкішна, так тримати", "Я, як нутриціолог, ставлю 3", "Воууу! Маманя, легше", "На всіх фото просто космічна, дуже надихаєте! Люблю вашу сім'ю", - додають у коментарях.

Деяких зацікавило, як виконавиця народжувала - природним шляхом або через кесарів розтин? Про це вона не розповідала, на відміну від решти колег по сцені, які встигли народити дітей і відкрити публіці подробиці всього процесу.

"Ти сама народжувала або кесарили?», - запитують в коментарях.

Нагадаємо, що MamaRika зізналася, як розслабляється з чоловіком після народження дитини: "Ідеальні 5 хвилин". MamaRika розповіла про свій ідеальний відпочинок

Раніше Знай писав, MamaRika познущалася з голодного чоловіка: "Борщу не буде". MamaRika заявила, що скоро у них почнеться голодування

Як повідомляв портал "Знай.uа", чоловік MamaRika "здувся" після народження дитини: "Залишився лише один м'ясо". MamaRika показала свого втомленого чоловіка