Холостячка Злата Огнєвіч активно спілкується зі своєю аудиторією. В Instagram-акаунті дівчини багато постів з розгорнутим викладом думок і філософськими міркуваннями. Але цього разу дівчина вирішила просто побажати підписникам На добраніч

"Продовжу традицію бажати добрих снів" - написала Злата в своєму Instagram.

Пост Злати Огнєвіч, скрін instagram zlata.ognevich
Пост Злати Огнєвіч, скрін instagram zlata.ognevich

Судячи з фото, яке додала Злата, спокійної ніч точно не буде. На фото обличчя співачки крупним планом, на фото особливо звертають на себе увагу глибокі карі очі артистки і томно прочинений рот. На Златі мінімум макіяжу, фото виглядає легким і свіжим. Незважаючи на загальну невинність фото, на ньому не обійшлося без фірмового вогника від зухвалого характеру Злати.

Яка красива і кльова, ніжна, наречена, на добрий сон я трошки запізнився, побажаю доброго ранку раніше, красуня, дуже красиво – пишуть шанувальники Злати, завалюючи її сердечками і закоханими смайликами.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На фото Злата виглядає як наречена. А за розвитком відносин Злати, які, як всі сподіваються, закінчаться весіллям, спостерігає величезна аудиторія. Затамувавши подих, величезна кількість людей спостерігає, хто ж гідний руки і серця дівчини і на кому вона зупинить свій вибір в результаті.

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч почала бити чоловіків на шоу "Холостячка": "І так буде з кожним"

Також "Знай.иа" повідомляв, що" Холостячка "Злата Огнєвіч помацала лисого і "почула" космос: "Мені сподобалося"

Як повідомляв портал «Знай.иа", "Холостячка" Злата Огнєвіч заговорила про мрію в руках у Євгена Клопотенка: "Цем"