Всесвітньо відома співачка Шакіра, яка одружена з іспанським футболістом Жераром Піке, захисником каталонської "Барселони" і національної збірної з футболу, показала їх сина. Про це стало відомо завдяки її новій публікації в мережі Instagram.

У пари двоє синів - Мілан Піке Мебарак 2013 року народження і Саша, який народився в 2015 році. На фото - молодший син 44-річної співачки.

«My little ninja!!! (Мій маленький ніндзя!)", - похвалилася виконавиця знімком, на якому хлопчик у формі каратиста показує ефектний удар ногою в стилі Джекі Чана.

У коментарях багато захоплюються відмінною підготовкою хлопчика і називають його Sashito, тобто Сашенька.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"El talento de esa patada voladora, es herencia de Shak, justo al final de un concierto (Талант цього літаючого удару успадкований від Шака в самому кінці концерту)», «Оf their future professional way ( на початку свого майбутнього професійного шляху)», «Omg, Sashito, love you endessly (О мій бог, Сашіто, люблю тебе безмірно)», - коментують знімок шанувальники співачки.

Шакіра, instagram.com/shakira
Шакіра, instagram.com/shakira

Нагадаємо, Шакіру звинувачують у несплаті 14,5 мільйона євро податків: загрожує тюремний термін. Як наголошується в матеріалах звинувачення, Ісабель Мебарак Ріполл (Шакіра) "могла перестати платити податки в Іспанії протягом 2012, 2013 і 2014 років, незважаючи на своє зобов'язання це робити через наявність тут податкового резидентства".

Як повідомляв портал " Знай.ua", Марина Боржемська пояснила, що не варто брати в рот: робимо це щодня. Марина Боржемська розповіла про Суперфуди

Також " Знай.ua " писав, Марина Боржемська в купальнику показала, що втратив вузликів: "вже зачекалася". Марина Боржемська здалася в купальнику