Не так давно на українському телебаченні стартував новий серіал під назвою "Моя улюблена Страшко". Головна героїня, акторка Ірина Поплавська святкує свій 25-й день народження.

Перед святом вона виклала відеоролик, де зовсім маленька бігає з білою перукою і у вишиванці, записуючи акторську візитку. Це можна подивитися на її сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Якось я приїхала до свого дядька і бабусі, побачила перуку і камеру, а далі дивіться, що з цього вийшло" - розповідає Ірина Поплавська.

Дівчина закінчила акторську майстерню Льва Сомова. Серіал "Моя улюблена Страшко" – її перша телевізійна робота. І відразу ж головна роль.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Їй довелося піти на деякі жертви заради ролі, адже, з нею працювала величезна команда стилістів і гримерів. Акторку пофарбували в натуральний колір, обрізали чубок, і кожен день крутили на спеціальні Бігуді. Дискомфортним моментом стало відрощування брів, але, через деякий час їй здається, що їй дуже йде ця чубчик і нові брови.

Поки серіал йде, вона повинна з'являтися на публіці тільки в образі своєї героїні Насті Глушко, це прописано в контракті, а всі старі сторінки дівчини в соціальних мережах заблоковані.

Зараз можна подивитися тільки фотографії, які були зроблені в серіальному образі.

Ось, наприклад, дівчина в сукні червоного кольору в горошок з намистом на шиї. На голові у неї бант і знову накручена на бігуді чубчик. Це кадри з серіалу.

Далі йде образ в жовтій кофті і комбінезоні. Головний атрибут Насті Глушко - великі окуляри, які роблять її впізнаваною.

Весь одяг у героїні підібрана так, щоб це було не зовсім трендово, і іноді безглуздо, однак, виглядає вона в них органічно.

Як виглядає вона насправді дізнаємося зовсім скоро - по закінченню серіалу.

Нагадаємо, як виглядає зірка "моя улюблена Страшко" Поплавська без окулярів і брекетів

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка серіалу "Моя улюблена Страшко" розповіла, на що пішла заради ролі

Також Знай.ua писав, що "Моя улюблена Страшко" вийшов на екрани і здивував глядачів: нічого спільного з" Не родись красивою " і Катею Пушкарьовою