Відома українська спортсменка, легкоатлетка, багаторазова чемпіонка України Марина Бех-Романчук після Олімпійських ігор відправилася на відпочинок, але незабаром дівчина знову почне повертатися до фізичних навантажень.


Іменита спортсменка має чимало прихильників, тому намагається часто тішити їх новими світлини, чи цікавими новинами з особистого та професійного життя у своєму Instagram, де за нею стежить понад 370 тисяч осіб.
Цього разу спортсменка опублікувала нове фото зі спортивного майданчика, де вона зазвичай займається бігом. Марина Бех-Романчук зізналася, що зараз вона відновлюється після Олімпійських ігор на відпочинку, однак вже за кілька днів вона знову буде повертатися до звичних навантажень.

 Марина Бех-Романчук , фото з instagram
 Марина Бех-Романчук , фото з instagram

Дівчина зізналася, що завдяки бігу знову буде повертати собі чудову фізичну форму, якій позаздрили б багато дівчат.

"Вже більше двох тижнів відпустки і попереду ще декілька днів відпочинку☀️ А там час повертатись на бігову доріжку та приводити себе у чудову форму 😌", - зазначила Марина Бех-Романчук.

Нагадаємо, Марина Бех-Романчук у відвертій сукні показала, що таке справжнє кохання: "Насолоджуємося". Марина Бех-Романчук вразила романтикою з чоловіком у сонячній Іспанії

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше повідомляли, Марина Бех-Романчук у спокусливому трико показала красеня-чоловіка: пара з фігурами мрії.

Також Знай писав, українська чемпіонка Марина Бех-Романчук показала божественну фігуру в купальнику: жодної вади.