Відома українська співачка Мішель Андраде продовжує подорожувати світом, і знайомитися з новими людьми. Цього разу вона відвідала Азербайджан, де вилізла на силача, який затиснутий між цвяхів.

Співачка і ведуча тревел-шоу "Орел і Решка. Земляни" (Новий канал) познайомилася з найвідомішими силачами в Азербайджані. Ведучі тревел шоу на Новому каналі щосуботи відправляються в нову подорож, розшукуючи найцікавіших людей по всьому світу. В Азербайджані Мішель Андраде познайомилася з Гусейном і Лачіном Абдулгусейновим.

Орел і Решка, фото: Новий канал
Орел і Решка, фото: Новий канал

"Це відомі на весь світ брати-силачі, Гордість країни — - розповіла Michelle. - Вони вже поставили дев'ять світових рекордів і збираються потрапити в Книгу рекордів Гіннеса. Я отримала можливість побачити, як тренуються ці унікальні земляни!"- додала співачка.

Орел і Решка, фото: Новий канал
Орел і Решка, фото: Новий канал

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Для того, щоб продемонструвати дівчині всю свою силу, вони лягали на дощечку з цвяхами, зверху накривали ще однією, після чого попросили Мішель Андраде встати на них ногами. Незважаючи на всю мініатюрність ведучої, не кожен витримає вагу людського тіла між цвяхів, однак, брати-силачі ніби нічого і не відчули.

Орел і Решка, фото: Новий канал
Орел і Решка, фото: Новий канал

Батько чоловіків Був пехлеваном-богатирем з Азербайджану, і це ремесло передається у них з покоління в покоління.

Без травм, звичайно ж, не обходиться. Деякі з них силачі отримували прямо під час вистави, де було 5-10 тисяч чоловік. Але вони робили вигляд, що нічого не сталося.

Орел і Решка, фото: Новий канал
Орел і Решка, фото: Новий канал

Вони також показали Мішель Андраде ще кілька фокусів. Один з братів стримував машину на ходу, вага якої понад 1,3 тонн. При цьому, всередині знаходилося 5 осіб. А іншому братові по руші проїхалася техніка вагою в 4 тонни.

Нагадаємо, підопічна Потапа Мішель Андраде засвітилася в білосніжній сукні: "Не можу повірити". Співачка поділилася новими фото

Як повідомляв портал Знай.ua, від підопічної Потапа Мішель Андраде в Болгарії втік чоловік

Також Знай.ua писав, ведуча "Орла і решки" Мішель Андраде показала свої принади на всю країну