Відома співачка болівійського походження та ведуча шоу "Орел і решка" Мішель Андраде має чимало прихильників. За її життям в instagram стежить понад 500 тисяч підписників, тому зірка з задоволенням тішить їх новими світлинами чи цікавими моментами з життя.
Так, Мішель Андраде опублікувала кілька нових фото та розповіла фанатам, що незабаром вийде новий випуск "Орел і решка", який вони знімали у Грузії. Зірка зізналася, що це одна з її улюблених країн, тому вона з нетерпінням чекає новий випуск.

Мішель Андраде, фото з instagram
Мішель Андраде, фото з instagram

"Не можу повірити, що завтра вийде моя улюблена Грузія 🇬🇪❤️🙌🏽 В передчутті! А ще! ми дуже скоро, повертаємося додому !!! У цей також не можу повірити❤️", - розповіла співачка.

На опублікованому фото усміхнена Мішель Андраде позує у легенькій жіночній сукні білого кольору. Співачка покрутилася на камеру, тому її сукня грайливо розвівається на вітрі.

Варто нагадати, що нещодавно підопічна Потапа Мішель Андраде стала ведучою тревел-шоу "Орел і Решка. Земляни". Партнером артистки у свіжому сезоні став блогер Кирило Макашов.

Нагадаємо, раніше підопічна Потапа Андраде вразила пікантною позою в міні-сукні заради "Орел і Решка"

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай" підопічна Потапа Андраде в крихітних шортах вразила модельною фігурою: "лялечка"

Також "Знай" писав, що підопічна Потапа Мішель Андраде "втекла" з України через любов до іншої: "відірватися складно"