В Україні стартувала трансляція нового сезону музичного шоу "Маскарад", яке є вітчизняною адаптацією відомого формату "Masked Singer".

Участь у шоу беруть найвідоміші українські зірки, які ховаються за розкішними масками і сподіваються, що команда суддів впізнає їх за вокальними даними.

Проте цього разу все пішло не за планом – епатажний Арлекін у червоному і золотому зовсім заплутав Машу Єфросиніну, Володимира Дантеса, Юру Ткача та решту зірок, навіть не натякнувши їм, ким він є в реальному житті.

«Таємничий Арлекін відмовився давати підказку мисливцям @maskarad_1plus1. Цей герой зумів заплутати зірок так, що вони навіть назвали його найзагадковішим персонажем у цьому сезоні! Можливо, саме його розкриють мисливці у новому випуску «Маскараду»? Дивіться вже цієї суботи о 20:20 на 1+1!», - пообіцяли на сторінці шоу.

"Він знущається з нас!", - обурилася Єфросиніна.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Є здогадки, хто ховається за образом Арлекіна?», - запитали у глядачів.

В коментарях висловлюють здогади, що за маскою може ховатися хтось із відомих коміків.

«Андрій Данилко, він же Сердючка», - припускає один із коментаторів.

«Я думаю що це може бути з коміків в масці: Андрієнко або Бірча (згадайте слова Арлекіна, що він комік народний)», - вважає інший глядач.

«Я дивилася ці передачі, це дуже класно – молодці, костюми всі шикарні, таке класне, учасники», - пише дехто.

Нагадаємо, Оля Полякова зізналася у любові до Олега Винника: "Разом робимо дитину". Оля Полякова заінтригувала стосунками з Олегом Винником

Як повідомляв портал "Знай.ua", Оля Полякова взялася відгодовувати розлученого Дзідзьо, Slavia такого не робила: "Зайчик". Дзідзьо показав гостинці від Олі Полякової

Також "Знай.ua" писав, Оля Полякова сяде у суддівське крісло на "Танці з зірками" поряд з Владом Ямою: "Замість Кухар?". Оля Полякова стане суддею на "Танці з зірками"