Дженніфер Еністон знайома багатьом ще з дитинства. Хто з нас не дивився серіал Друзі, не переживав за долю Рейчел Грін, роль якої виконала саме ця актриса. Зараз Дженніфер успішна актриса, кінорежисер і продюсер. Зараз вона обговорює створення другого сезону проекту The morning show. Для цього вона зустрілася зі своєю подругою, актрисою Різ Візерспун, яка допомагає Еністон у створенні проекту.

Про це Дженніфер повідомила в своєму Instagram. "Моя сестра, подруга, відмінна партнерка, співавторка @reesewitherspoon і я говоримо про створення 2 сезону @themorningshow в середині пандемії. Дякую @nytimes (@sarahlyall33) за цю розмову. Ми вдячні нашій команді і цій команді за їх наполегливу працю, чуйність і прагнення розповісти цю історію з обережністю і безпечно зняти її. Ми так багато дізналися. @themorningshow @appletv" - написала Еністон.

На фото, яке ілюструє новину, видно Дженніфер, яка обіймає за плечі Різ Візерспун. Фото знято на білому тлі, що значно освітлює фото, на дівчатах легкий макіяж. Фото витримано в ніжному стилі.

"Я так люблю вас, дівчата, і це шоу!". "Ви обидва чудово виглядаєте, і давайте подаруємо трохи любові своїм кращим подругам!!!""Обидві розкішні!""Все що завгодно з цим дуетом,і я в справі! Не можу дочекатися, щоб подивитися" - пишуть коментатори під постом.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, раніше актори легендарного серіалу" Друзі " Еністон і Швіммер заявили про стосунки: Рейчел і Росс знову разом

Також "Знай.иа" повідомляв, що Росс з серіалу "Друзі" відзначив 54-й день народження – як змінився актор

Як повідомляв портал «Знай.иа", Дженіфер Еністон показала свого нового дружка прямо в ліжку: "Він вкрав моє серце"