Популярний в Україні шеф-кухар і суддя шоу "МайстерШеф" Ектор Хіменес-Браво, схоже, пішов у всі тяжкі і вирішив розповісти про те, на що готовий заради роботи. Справа в тому, що це не просто "сповідь", а зізнання, пофарбовані дуже відвертим знімком.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ектора в мережі Instagram.

Публікація Ектора, скріншот: Instagram
Публікація Ектора, скріншот: Instagram

Пунктуація і орфографія автора збережені

"Заради роботи я готовий на багато що. Як виявилося. Я ось згадував історії, який підтвердять цей заголовок, і здивувався, коли згадав пара трійка вагомий історій.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Коли я жити в Канада, і був у відносин з дівчина, і мені запропонувати робота на Мальдіви. Я бачити, що для неї робота буде важливіше в будь — який випадок, ніж я. тому, захотів відкрити світ для себе, і цю можливість Я отримав-залишив все, закінчивши відносин і виїхати на маленький острівець на Мальдіви, відкривати W Resort.

Многий мій друзі мене не зрозуміти, але мені хотілося зміна обстановка і терміново.

Звільнення. Звичайно, я не раз звільняв людей. Завжди через цінності або їх недбалість. Ви спостерігати це також на Майстер Шеф, з цим у мене немає жартів. Але також були випадки, коли я відмовляти в співпрацю, і реакція іноді виходити за рамки адекватний.

Відкатами в Україну нікого не здивуєш, мене теж. Пропонувати цей багато разів. Але, був період коли мені погрожувати анонім, надсилати листа з погроза.. Хоча бувало, що підрядники просто не підходити під проєкт і це їх бісити.

Кожен, кого я звільнив-ніколи більше не працювати зі мною. Я не даю другий шанс. І це дуже хороший для них урок. Якщо людина знехтував свій шанс на мою увагу і наставництво — така людина почує тільки: "Ні, бувай".

Кожен, хто працювати зі мною - сьогодні професіонал. Я створюю такий умов - напруженість, конкуренція - щоб люди росли. І вони ростуть! Є ті, хто визнають це, а є хто невдячний, і не цінує мій стусан під зад. До речі, погроза я отримувати і від співробітник теж..", - пише Ектор.

Ектор Хіменес-Браво, фото з Instagram
Ектор Хіменес-Браво, фото з Instagram