Всесвітньо відомий репер зі Сполучених Штатів Америки, а точніше уродженець Детройта Маршалл Метерс, якого знають і люблять фанати під ім'ям Eminen навіть у свої зрілі 48 років продовжує себе поводити як простий юнак, який мріє про великі контракти і купу грошей - це може підтвердити його нова витівка.

Відомий американський репер відтепер не тільки актор і продюсер, а й ресторатор. У рідному місті Детройт Маршалл відкрив італійську закусочну Mom's Spaghetti.

Про це першими повідомили в авторитетному виданні New York Post.

Емінем і його закусочна, фото: Instagram
Емінем і його закусочна, фото: Instagram

Назва закладу походить від його хіта Lose Yourself: "У нього спітнілі долоні, слабкі коліна, важкі руки. На його светрі вже блювота, мамині спагетті", — читає у треці виконавець.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Цікаво, що в ресторані, де обмежена кількість сидячих місць і є віконце для видачі замовлень, артист особисто дає їжу клієнтам, неабияк порадувало фанатів. Шанувальники прийшли спробувати страви і зробили з кумиром селфі.

Раніше повідомляли, скільки завидні женихи отримують за участь в "Холостяку": Златі Огнєвіч і Мішиної не снилося.

Як повідомляв Знай.ua, скандальний репер Моргенштерн одружився: "Ділара, бл*дь! Я тебе кохаю!".

Знай.ua писав, колишня Тіматі Алекса пояснила, навіщо повернулася в Донецьк з Москви: "Тато за шкірку витягнув".