Стало відомо про те, що всесвітньо популярна колумбійська співачка Шакіра піддалася нападу. У парку Барселони на неї напали дикі кабани.

Про це стало відомо завдяки західному порталу ВВС.

Справа в тому, що співачка разом з її восьмирічним сином на ім'я Мілан стали жертвами нападу. На ніяк в парку Барселони напало два кабана.

Дикі тварини непомітно підбігли до жінки, вихопили з рук сумку з усім вмістом, і побігли в ліс з новим уловом. Всередині був і телефон, і всі документи.

Шакіра, фото: Instagram
Шакіра, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Шакіра не розгубилася, і все ж знайшла пропажу в лісі. Коли у неї з'явилася можливість вийти в stories в соціальній мережі Instagram, вона показала, що сумочка була вся в грязі, але, на щастя, все було на місці.

"Подивіться, у що два кабана, які напали на мене в парку, перетворили мою сумку" - розповідає артистка, перебуваючи в стані шоку. Поруч в цей момент знаходився маленький син, який і підтвердив слова мами.

Шакіра, instagram.com/shakira
Шакіра, instagram.com/shakira

На щастя, вони були не агресивні, і ні жінка, і її 8-річний син Мілан не постраждали. Відбулися лише невеликим переляком і брудною сумкою.

Варто відзначити, що дикі кабани не рідкість в Барселоні. Вони часто приходять з околиці і починають кусати місцевих жителів. Вони буквально заполонили іспанське місто, і по всій Європі ситуація подібна.

Шакіра, Instagram
Шакіра, Instagram

У світі активно зростає чисельність диких кабанів, і на даний момент їх вже більше 10 мільйонів, і це тільки на одному континенті.

Людям варто бути більш акуратними, особливо в нічний час доби, коли їх складно помітити під час прогулянки в парку.

Нагадаємо, що знаменита 42-річна колумбійська співачка Шакіра відверто розповіла, що в 2017 вона пережила страшну хворобу.

Як повідомляв портал Знай.ua, інтенсивні тренування американської актриси, співачки і танцівниці Дженніфер Лопес перед виступом на футбольному чемпіонаті Супербоул-2020

Також, син Шакіри і Піке з "Барселони" став "Джекі Чаном" - за маму порве будь-якого