Здається, що людина не може прожити довго без їжі. Однак досвід Костянтина Бахуріна доводить, що можна протягнути 1.5 року, харчуючись однією лише рідиною.

Про це повідомили в зарубіжному джерелі. Костянтин Бахурін-середньостатистичний житель Росії, який навряд чи б колись прославився. Однак його досвід виявився унікальним. Бахурін зміг 1.5 року прожити, харчуючись тільки зеленим чаєм і водою. Так-так, він повністю відмовився від їжі, і жив на одній лише рідини.

Костянтин Бахурін, фото VK Костянтин Бахурін
Костянтин Бахурін, фото VK Костянтин Бахурін

Бахурін розповів, що таке рішення він прийняв в ході духовних пошуків. Вже 7 років Костянтин пробує різні духовні практики, і вони призводять до обмежень в їжі. Спочатку росіянин перестав їсти м'ясо, потім відмовився від будь-яких продуктів тваринного походження, а 1.5 роки тому і зовсім почав унікальний експеримент.

За словами Бахуріна, він помітив серйозні зміни в собі. Після такого досвіду він відчув, що йому стало легше, а зелений чай тонізував його. Костянтин розповів, що відчув, як тканини розм'якшилися, він став відчувати свої м'язи і внутрішні органи. Бахурін сказав, що іноді міг не спати по 4 доби, але при цьому не відчувати будь-якої втоми. При цьому він жив досить активно-практикував йогу, катався на велосипеді, отримував інші фізичні навантаження.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Бахурін вважає свій досвід успішним, проте лікарі не рекомендують повторювати його. Зелений чай вимиває кальцій з кісток і сприяє зневодненню організму. Тому даний напій рекомендується пити в обмежених кількостях.

Нагадаємо, раніше Наталія Могилевська скинула 7 зайвих кіло і показала результат у сміливій сукні: "Заслуживши"

Також "Знай.иа" надмірна вага пов'язана з безладом у будинку: приголомшлива заява від вчених

Як повідомляв портал «Знай.иа", лікар-дієтолог зізналася, чи можна схуднути на кефірі: "Не заїдайте стрес"