Молода дружина відомого українського музиканта Віктора Павліка Катерина Репяхова, яка 14 червня стала мамою хлопчика Михайла, має досить велику аудиторію шанувальників у соцмережі Instagram.

27-річна дівчина часто ділиться моментами особистого життя і щиро відповідає на всі питання підписників з приводу пологів, не боячись розповідати про свій досвід. Син Катерини і Віктора з'явився на світ з ростом 53 см і вагою 3400 грам.

Репяхова і Павлик, фото з Instagram
Репяхова і Павлик, фото з Instagram

Цього разу молода мама дала відповідь на питання, яке хвилювало багатьох її шанувальників і вже тривалий час. Тема стосується батька Катерини, її дитинства без батьківської уваги і подальшого життя. Питання залишалося актуальним, тому що на просторах інтернету інформації про її рідну людину просто не було.

Як повідомила Катя, батько пішов від них з мамою, коли малятку було всього 11 років. Був присутній у житті лише до 1 курсу університету. І вона йому вдячна, адже її дитинство з мамою було спокійним, повним любові. Дівчина уточнила, що її батько не був наркоманом, або алкоголіком. Своє одкровення Катя доповнила архівним знімком, на ній позує ще зовсім маленька дівчинка і її батько.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"Просто йому не варто було своїх дітей вважати ворогами", - заявила Катя Репяхова.

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, Катерина Репяхова поскаржилася на життя, Віктор Павлік не здогадувався: "Не до кінця задоволена..."

Як повідомляв Знай.uа, фанатка Віктора Павліка влаштувала "Шикидим" з приладом біля рота: приберіть Репяхову від екрану

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Репяхова згадала важкі часи до заміжжя з Віктором Павліком: "Я могла мало"