Популярна українська журналістка і телеведуча "Світське життя" Катерина Осадча частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйона чоловік.

Зараз знаменитість повернулася до шоу і поговорила про нього. Катерина поставила просте запитання-чи звикнули українці до того, що тепер "Світське життя" виходить ввечері неділі, а не вночі.

Катя Осадча, фото з Instagram
Катя Осадча, фото з Instagram

"Світське життя вирує :) ви вже встигли звикнути до Нового часу виходу в ефір - в неділю о 18:30 вибираєте образ 1, 2 або 3?", - написала Катерина Осадча в публікації.

Вона виклала кілька фотографій з різними образами, і поцікавилася - який з них подобається шанувальникам більше. На другому знімку Катерина постала в піджаку, з кепочкою і посмішкою на обличчі. А третій кадр більш загадковий, бо для цього Осадча використовує спеціальний білий капелюшок.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Юрій Горбунов і Катя Осадча, фото: Instagram
Юрій Горбунов і Катя Осадча, фото: Instagram

"Вам личить в будь-якому образі👏👏👏", "Час не дуже зручний, доводиться дивитися повтор в суботу😭. А образ 1 взагалі🔥", "Дуже до лиця 3 образ! А взагалі - всі прекрасні🔥", "Всі образи Класні. Але мені найбільше 3 подобається😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Катя Осадча перетворилася на Деніела Крейга, Горбунов не оцінить

Як повідомляв "Знай.ua", Катя Осадча фарбується і годує дитину грудьми одночасно: "У кого-то вечеря"

Знай.ua писав, Юрій Горбунов з оберемком квітів змусив Катю Осадчу посміхатися: любить навіть ненафарбовану