Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію яскравими фото і відео в соцмережі, де за нею стежить 3,7 мільйона чоловік. Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору.

Артистка повідомила радісну новину своїм шанувальникам - в її гаманець вперше впали гроші від її ліричної пісні "Ями", яку вона випустила в 2020 році. Він присвячений її телепроекту "Ле Маршрутка", і тим, завдяки кому цих самих ям вистачає на українських дорогах - Укравтодору.

"Ребята, підписую документи, в яких я вперше в житті заробила на пісні "Ями" 10 тисяч гривень. Будь ласка, вам видно?", - сказала Леся на відео.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як відомо, музику написав Руслан Квінта, а слова - TAYANNA. Лірична пісня "Ями" розповідає романтичну історію кохання, на шляху якої стали звичайні "ями на дорогах і розведені мости". Шанувальники вибухнули хвилею захоплення від першого сольного треку Лесі, а на YouTube-каналі артистки вже понад 400 тисяч переглядів.

Нагадаємо, Леся Нікітюк показала, як використовувати гумовий виріб: допомагає тримати себе у формі

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк у короткому червоному міні змусила чоловічі серця битися частіше: "Плач і дивись"

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк "прив'язала" красеня до крісла і змусила бігти: попа застрягла