Відома українська співачка Slavia (Ярослава Притула), яка вирішила розлучитися з музикантом Дзідзьо (Михайлом Хома) після 7 років шлюбу, активно розвиває свій аккаунт і ділиться з шанувальниками новинами з особистого і творчого життя у соцмережі Instagram, де за нею стежить вже понад 23 тисячі осіб.

Артистка часто розповідає аудиторії особливості свого раціону, тренувань і різних процедур, які складають важливу частину її життя і впливають на струнку фігуру.

Цього разу Ярослава поділилася з підписниками гарною новиною - вона нарешті дісталася до масажиста, який за її словами, творить справжні чудеса. У кадрі задоволена співачка лежить на масажному столі і розповідає про подробиці процедури. Як повідомила майстер артистки Марина, фігура дівчини зараз у відмінному стані і в тонусі.

"Друзі, всім привіт. Вибачте за позу, але я нарешті знайшла для себе час і прийшла на масаж. Прекрасна Мариночка робить мені приємно", - сказала Ярослава на відео.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також, Ярослава відкрила для себе вакуумний апаратний масаж. Це процедура від целюліту, що діє за допомогою спеціального апарату, що нагріває шкіру і відсмоктує повітря "насадками" з ділянок тіла.

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, розлучений Дзідзьо пошкодував про "камасутру" з блондинкою: "Я злий"

Як повідомляв Знай.uа, Slavia не оцінила подаровану колишнім Дзідзьо квартиру: "Багато класних"

Також портал Знай.uа писав, що Slavia після розставання з Дзідзьо заспівала про кохання: "Моє життя, моя душа"