Популярна українська співачка Юлія Саніна частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 660 тисяч чоловік.

Фронтвумен групи "The Hardkiss" любить змінювати образи і показувати результат в профілі. І п'ятнична публікація тому доказ.

Юля Саніна та Ілон Маск, фото: Instagram
Юля Саніна та Ілон Маск, фото: Instagram

В цей раз фіналістка шоу "Танці з зірками" злегка оголила животик і опинилася в спокусливому вбранні, використовуючи масивний ланцюг в якості намиста.

"Харків! Ми на місці) і підготували для вас бомбічні образи🤘", - пише Юлія Саніна в публікації.

На голові у співачки зелене волосся, а на тілі піджак, який чудово вписується в цей образ. У п'ятницю виступ відбувається в Палаці студентів Національного юридичного університету.

Юлія Саніна, фото: Instagram
Юлія Саніна, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Невже ми дочекалися цього дня🥲 💜", "Бідний Палац студентів, два дні буде повний рознос🔥 😏 🤘 🏼", "Я не встигла купити квиток😢😢", "Юля, тебе хоч в мішок з-під картоплі Одягни, ти будеш чарівна!😍❤ ️", "Сьогодні Юля буде зводити нас з розуму красиво🔥🔥🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Юлія Саніна з The Hardkiss перетворилася на героїню "Матриці": нова Трініті для Кіану Рівза?

Як повідомляв "Знай.ua", яскрава Юлія Саніна з The Hardkiss показала інтимний момент з чоловіком посеред натовпу: "я готова"

Знай.ua писав, Юлія Саніна з The Hardkiss змінила зовнішність і показала свої антенки: "Залік"