Аніта -одна з кращих тренерок і експерток зі схуднення в Україні. Вона прославилася після після популярного шоу" Зважені та щасливі", Аніта допомогла сотням людей повернути собі впевненість і позбутися від зайвих кілограмів. У послужному списку Аніти Луценко - звання чемпіонки з аеробіки та фітнесу.

Аніта зізналася в своєму Instagram, що коли вона вступала до університету фізкультури 20 років тому, вона змогла отримати всього три бали на іспиті з бігу. У якийсь момент їй хотілося все кинути і піти в юристи, або іншу спеціальність, ніяк не пов'язану зі спортом.

Пост Аніти Луценко, скрін Instagram anitasporty
Пост Аніти Луценко, скрін Instagram anitasporty

"Так! Здається, що спортсмени - це люди, які у всіх видах спорту специ) але ні: легкоатлет - не те ж саме, що боксер, боксер - не хокеїст, хокеїст - не спец в акробатиці), так і я все життя терпіти не могла біг) але ми проломили лід у наших відносинах я багато тижнів поспіль ходила з "литками-калаталями", я вставала вранці і стогнала від болю. Я бігала в холоді і під дощем. Я бігала і думала так: пробігу заплановані 10 км (ох вже ці курси психології мотивації) і все! До-по-ба-чен-ня! Але важливо було просто робити. Моє тіло, мої ноги не були налаштовані на правильну техніку бігу і коли тренер поставив мені її - тіло стало перебудовуватися. Я побачила, як змінюється форма моїх литок, мої сідниці, руки і плечі стали вільними, а мій пульс вийшов на новий рівень. День забігу 19.09.2021. Абсолютно всі, хто втік разом зі мною і готовий був в день забігу на 10 км з радістю захворіти, з'їхати, не радий був, що підв'язався під цю затію....Всі ми, добігши, сказали одне! Вау! Коли біжимо наступний? Це так надихаюче, коли ти просто робиш, не відходиш від мети, іноді докладаєш зусиль і вмовляєш себе не згорнути, коли поруч є підтримка і потім ОП! І ти відчуваєш кайф! Ти фізично відчуваєш, що став краще, ніж вчора. Саме так говорив мені тренер: після тренування, ти будеш краще, ніж до!" - написала Аніта Луценко.

На завершення свого посту спортсменка зізналася, що тепер любить біг. І збирається вийти на пробіжку вже не з повинності а тому, що їй так хочеться.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко прикрила голі груди келихами, щоб врятувати мільйони жінок

Також "Знай.uа" повідомляв, Аніта Луценко показала кращі вправи для людей з вагою 80+ кілограм: "Не зупиняйся"

Як повідомляв портал «Знай.uа", Аніта Луценко показала, як зробити голлівудську укладку за допомогою фена і гребінця: всього 8 хвилин