Анастасія Приходько, фото: Instagram
Анастасія Приходько, фото: Instagram

"Рогата" Настя Приходько збудила примиренням з Олегом Машуковським на "Співають всі"

На офіційній сторінці талант-шоу "Співають всі" в Instagram розмістили інтригуюче відео за участю Насті Приходько, за словами шанувальників - "найскандальнішої" і "незадоволеної" судді зіркової сотні, і блогера Олега Машуковського. У кадрі знаменитості кружляють в танці, взявшись за руки і обмінюючись спекотними поглядами і посмішками.

Світлана Лобода, фото: канал "Україна"
Світлана Лобода, фото: канал "Україна"

Світлана Лобода опинилася в небезпеці і оточила себе натовпом чоловіків

Популярні новини зараз
Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Світлана Лобода зізналася журналістам програми "Зірковий шлях", яка виходить на телеканалі "Україна" в будні, що у неї є нав'язливі шанувальники. Так що артистка на власному досвіді знає, якою може бути поведінка занадто активних шанувальників. Саме з цієї причини Світлана Лобода вирішила перестрахуватися і тому ходить в компанії охоронців.

Робін Райт, фото: Instagram
Робін Райт, фото: Instagram

Робін Райт з "карткового будиночка" залізла в коротенькі шорти після зустрічі з Зеленськими

Акторка зважилася на досить інтимну фотосесію в легенькій піжамі. Обличчя Робін Райт повністю не показала, відхилившись трохи в сторону. Знаменитість постала в коротеньких шортах. До цього Робін вже кілька разів показувала себе в різних піжамах цієї фірми. На її обличчі завжди можна помітити посмішку.

Нова Пошта, фото: Знай.ua
Нова Пошта, фото: Знай.ua

Вартість доставки посилки на Новій пошті зросла по дорозі до клієнта

Клієнт Нової пошти стверджує, що при відправнику його посилку упакували 24.09 і вартість доставки на той момент становила 53 грн, а потім наклейку переклеїли з датою 27.09, а ціна доставки зросла до 79 гривень. Крім того, здивування викликала надто велика картонна коробка для маленької чашки.

Опалювальний сезон, скріншот: YouTube
Опалювальний сезон, скріншот: YouTube

Опалювальний сезон почнеться не без проблем, українці скаржаться: "Мінімум 35 гривень за кіловат, а може і більше"

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль на засіданні Кабміну повідомив, що інфраструктура країни технічно готова до старту опалювального сезону на 90%. 19 мільярдів кубів газу в підземних сховищах вистачить країні на всю зиму. Однак влада сіл скаржаться, що вартість газу подорожчала втричі. В одному з сіл Чернігівської області жителям повідомили, що опалювати деякі адміністративні будівлі нічим.