Зірка "Дизель шоу", відомий український актор білоруського походження, телеведучий, сценарист і продюсер, Євген Сморигін не надто часто, проте все ж радує шанувальників будь-якими фотографіями і гумористичними відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 90 тисяч осіб.

Але зараз новим кадром поділився і шоумен особисто, а його фанати. Євген опинився в одному ліжку з 35-річною красунею і колегою яною Глущенко, яка одружена з іншим з 2017 року.

Скрін, Instagram Сморигін
Скрін, Instagram Сморигін

"Доброго ранку, друзі! І гарного всім робочого дня!🌞 ",- йдеться в публікації.

Їх сфотографували на дивані, обидва гумористи підскочили і сховали напівголі тіла під ковдрою, дивлячись величезними очима прямо в камеру. Користувачі оцінили цей знімок і навіть придумали кілька підписів до нього.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Сергій Писаренко і Євген Сморигін, instagram.com/dizelstudio
Сергій Писаренко і Євген Сморигін, instagram.com/dizelstudio

"Багато хто продумає, що це "На трьох", але... треба копати глибше", "Багато багато чого не знають просто😂 😂😂", - пишуть користувачі в коментарях.

Євген Сморигін та Яна Глущенко, фото: Instagram
Євген Сморигін та Яна Глущенко, фото: Instagram

Нагадаємо, зірку "Дизель Шоу" Сергія Писаренка тролять діти, а він і радий: "Ніяких обмежень"

Як повідомляв "Знай.ua", Вікторія Булітко, Євген Сморигін, Єгор Крутоголов та інші зірки Дизель Студіо поділилися шкільними фото - не змінилися

Знай.ua писав, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" спростувала міф про жіночу дружбу: "Брату доводилося скрізь тягати". Гумористка отримувала величезне задоволення від обміну жіночою енергією, що вкрай важливо.