Відомий український співак та улюбленець жінок Олег Винник підготував для своїх львівських шанувальників сюрприз. Вже 2 жовтня він приїде у столицю Галичини з концертом.

Олег Винник має дуже багато шанувальників, тому він часто намагається тішити їх новими світлинами, відео чи просто цікавими новинами з особистого та творчого життя у своєму Instagram, де за ним стежить 960 тисяч осіб. Цього разу Винник вирішив потішити своїх львівських шанувальників.
Артист зізнався, що вже дуже засумував за Львовом, тому їде туди з концертом. При цьому він зізнався, що з минулого концерту пройшло вже два роки.

Скріншот допису Олега Винника
Скріншот допису Олега Винника


"Львів, ви пам’ятаєте, коли ми бачились востаннє? Мені здається, минуло вже понад 2 роки. Можливо, я помиляюся? 🤔 Неймовірно скучив і з нетерпінням чекаю зустрічі! 🧡 Побачимось вже завтра о 19:00 у концерт-холі Gastroli Hall на FESTrepublic", - зазначив Олег Винник.

Користувачі мережі зазначили, що теж засумували за Олегом Винником, тому з нетерпінням чекають його у Львові.

"А в Білорусь коли??!???", "Нехай щастить🙌", "Нарешті Львів! Чекаємо саме від вас нових пісень", "В Чернівцях плануєте побувати ?", "Я також чекаю цієї зустрічі!! 🔥", - зазначили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що у Винника з'явилася найменша фанатка, з горщика і пелюшок слухає "Вовчицю": "Дядько Олег, я прийшла до тебе з букетом". Артист показав усіх своїх фанатів з Житомира

Як повідомляв Знай.ua, Олег Винник приготував щось грандіозне для своїх "вовчиць". Олег Винник готує велике шоу

Знай.uа, Винник, Полякова, Камінська, Білик, Могилевська, Цибульська заспівають для українців на День незалежності: об'єднають всі покоління