Популярна українська співачка, яка нещодавно розповіла про своє "таємне" вінчання, а також яка проводила довгий час в декреті вдома з немовлям - Анастасія Приходько, заявила про цікавий "сюрприз" в новому епізоді шоу "Співають всі".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Анастасії Приходько в мережі Instagram.

Публікація Анастасії Приходько, скріншот: Instagram
Публікація Анастасії Приходько, скріншот: Instagram

"Сьогодні буде цікавий ефір. О 21:00 @kanalukraina шоу @spivayut_vsi!", — підписала публікацію Анастасія Приходько.

Публікація Анастасії Приходько, скріншот: Instagram
Публікація Анастасії Приходько, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Вся справа в тому, що це не простий пост, де співачка анонсувала новий випуск шоу "Співають всі", тут артистка показала свій "диявольський" образ з ріжками, а також кілька фотографій з-за лаштунків.

Також можна побачити, як Анастасія попозувала, вже в звичному для неї тандемі, з Олегом Машуковським, віддавши хлопцеві в недовге використання свою струнку ніжку. Тут Олег не розгубився, а впевнено обійняв те, що йому дали.

Можна помітити, що Анастасія в новому випуску радуватиме шанувальників в образі Малефісенти, яку в Голлівуді відіграла красуня Анджеліна Джолі.

Буквально за кілька годин публікація Анастасії зібрала сотні лайків і безліч коментарів з компліментами. І не дарма, адже артистка давно не радувала своїх фанатів цілими "каруселями" зі знімків, а тільки публікувала короткі історії та поодинокі фотографії з квіточками і сімейними сценами з чоловіком і дітьми.

Раніше повідомляли, "Рогата" Настя Приходько порушила примиренням з Олегом Машуковським на "Співають всі": "Секс від Зміївни".

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва "переключилася" з Дантеса на дівчат: "Груди красиві...".

Знай.uа писав, Злата Огнєвіч, Melovin і Андре Тан зізналися, хто може замінити екстрасенсів і ворожок: результат стовідсотковий.