Комедійна актриса "Жіночого кварталу" Катерина Нікітіна не надто часто, але все ж періодично радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Дівчина любить викладати гарячі фотографії, демонструючи шикарну фігуру і пишні форми. А ще гумористичні відео, як зараз, подейкуючи про окрему людську біду - надмірну серйозність.

Катерина Нікітіна, фото: instagram.com/nikitkinna
Катерина Нікітіна, фото: instagram.com/nikitkinna

"Розумне обличчя - це ще не ознака розуму, панове. Всі дурниці на землі робляться саме з цим виразом обличчя... Посміхайтеся, панове... Посміхатися..." ©️ Гарного дня, коти❤️ 4-ого листопада чекаємо всіх на концерт @zhenskiykvartal_official у Freedom🔥", - пише Катерина Нікітіна в публікації.

В якості цитати вона вирішила використовувати заключний монолог головного персонажа фільму "Той самий Мюнхгаузен". У відео, опублікованому в TikTok, дівчина з серйозним обличчям розмахує руками, потім чує постріл і кричить.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Катерина Нікітіна, фото: Instagram
Катерина Нікітіна, фото: Instagram

"Ти дуже класний чоловічок, і при цьому дуже елегантна і красива. На тебе дивишся і радієш. Продовжуй робити те, що найкраще виходить. Ти молодчинка)", - пише один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, Катя Нікітіна з "Жіночого кварталу" "вляпалася" через Лесі Нікітюк: "Що ти твориш?"

Як повідомляв "Знай.ua", Катерина Нікітіна з "Жіночого кварталу" перекинулася і широко розсунула ніжки на жердині: "Пілон мене не відпускає"

Знай.ua писав, зірка "Жіночого кварталу" Катя Нікітіна притиснулася грудьми до скла, щоб перемогти: "Буду мошкою на твоєму лобовому"