Відомий український продюсер Ігор Кондратюк не надто часто радує шанувальників будь-якими фотографіями, відео або новинами на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 75 тисяч осіб.

А зараз чоловік показав, як виглядає на зйомках всіма улюбленої передачі "Караоке на Майдані" за часів пандемії коронавірусу (COVID-19).

Ігор Кондратюк, фото з фейсбук
Ігор Кондратюк, фото з фейсбук

Ця проблема, що нависла над усім світом, змушує використовувати різні засоби захисту, включаючи маски. Однак та, що на Ігоре Кондратюку — кардинально відрізняється від звичайних медичних.

"Ведучий гри "Караоке на Майдані" часів коронавірусної пандемії. Маска виявилася зручною. Одна проблема: неможливо почухати ніс️️😱😂", - пише Ігор Кондратюк у публікації.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Він сфотографувався на тлі торгово-розважального центру "Караван" в Дніпрі, де і проходили зйомки відродження легендарного шоу.

Ігор Кондратюк. Фото: Ліга.Нет
Ігор Кондратюк. Фото: Ліга.Нет
Ігор Кондратюк. Фото: Ліга.Нет

"Робокопи на Майдані🤖🛸", "Де таку купити😉?", "Це в Дніпрі на фото?", "Все життя мріяла побувати на "караоке на майдані", але не жила в Києві, а як переїхала так його не стало😟", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, прощайте, Баста і Інстасамка: Ігор Кондратюк вимагає у Володимира Зеленського закрити шлях російським артистам в Україну

Як повідомляв "Знай.ua", нардепи можуть більше не потрапити в Раду: все через гарний приклад українцям

Знай.ua писав, ігор Кондратюк заявив про закриття своєї програми: "Так і не почали її дивитися"