В Україні співачку Вєрку Сердючку знає навіть не кожен другий, а буквально кожен. А після виступу на Євробаченні про неї заговорили у всьому світі.

2 жовтня у Андрія Данилка, виконуючого цю мегапопулярну роль, день народження-йому виповнюється 48 років. Інші зірки охоче діляться фактами зі свого особистого життя, а ось Данилко — досить потайна людина. Тим цікавіше фанатам дізнаватися подробиці його біографії. Данилко народився 2 жовтня 1973 року в місті Полтава. Рано втратив батька-чоловік помер від раку. Мамі Данилко доводилося важко працювати, щоб забезпечити себе і сина. З раннього дитинства Данилко проявив себе як творчу особистість.

Андрій Данилко в дитинстві, скріншот Youtube
Андрій Данилко в дитинстві, скріншот Youtube

Коли їздив у Дитячі табори, обов'язково виступав там на сцені. Цікавився театром і відвідував студію "Гротеск" у Полтаві. Коли в школі сформували команду КВК, нескладно здогадатися, хто її очолив і став капітаном. Закінчивши школу, Данилко пішов в одне з полтавських професійно-технічних училищ, де продовжив починання в якості артиста-гумориста.

Андрій Данилко, Instagram v_serduchka
Андрій Данилко в юності, Instagram v_serduchka

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Про Вєрку Сердючку Україна дізналася в 1993 році. Епічний образ провідниці підкорив Народні серця своєю оригінальністю і одночасно простотою.

Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки, фото Facebook
Андрій Данилко в образі Вєрки Сердючки, фото Facebook

На телебаченні Сердючка дебютувала на обласному телеканалі міста Харкова"Приват ТВ". У школі Андрій був фанатом групи" Ласкавий травень", саме з неї почалася пристрасть Данилко до музики. Його дитячою мрією було стати солістом саме цієї групи. Для своєї мети Данилко освоїв нотну грамоту і навчився грати на музичних інструментах. І вже прославившись, познайомився з продюсером "ласкавого травня" Андрієм Разіним.

Андрій Данилко з Андрієм Разіним, фото Instagram razin_andrei_Im
Андрій Данилко з Андрієм Разіним, фото Instagram razin_andrei_Im

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що пішла епоха: Андрій Данилко проводив маму в останню путь

Також "Знай.иа" повідомляв, що Вєрка Сердючка розповіла про дитячі травми і булінг, мама тільки посміялася: "Всі мене дражнили..."

Як повідомляв портал «Знай.иа", Оля Полякова на шоу "Маска" ощасливила Андрія Данилка та Олега Винника: як на парубочому вечорі перед весіллям