Пародист, шоумен і чоловік Примадонни Алли Пугачової Максим Галкін опублікував фото з сімейної вечері, куди до зоряної пари заїхав склад журі Голос 60+ і за сумісництвом — добрі друзі.

Такий пост Максим Галкін опублікував у своєму Instagram. На фото можна побачити обличчя, знайомі кожному на пострадянському просторі - в кадрі Стас Намін, Валерій Леонтьєв, Лайма Вайкуле, Олег Газманов з дружиною Мариною, а також зіркові дітки.

Валерій Леонтьєв, фото: kubnews.ru
Валерій Леонтьєв, фото: kubnews.ru

Примітно, що всі ці люди не тільки співпрацюють і перетинаються на естраді і у всіляких шоу, але і підтримують теплі відносини в звичайному житті. Галкін зізнався, що посиденьки видалися веселими і душевними. А в коментарях шанувальники писали про те, як чудово виглядають артисти. Особливо вразив зовнішній вигляд 72 — річної Алли Пугачової і її ровесника Валерія Леонтьєва-всі відзначили, що час над ними абсолютно не владний. "Боже, Леонтьєва б ніколи не впізнала... "" як бомбічно виглядає Алла!!! Аж мурашки від неї і від Леонтьєва". "Я не впізнала Валеру Леонтьєва". "Чому ж так Валерій Леонтьєв завжди без дружини? І скрізь...", " Леонтьєв в журі? Він пам'ятається говорив, що не любить існувати і вершити долі", - писали в коментарях.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, раніше Валерій Леонтьєв несподівано увірвався на "крилах кохання": "Хочу подарувати..."

Також "Знай.иа" повідомляв, що Валерій Леонтьєв не зміг відмовити дамочкам 60+ : "Злодействуем, важко говорити "ні"

Як повідомляв портал «Знай.иа", Алла Пугачова обняла кучерявого чоловіка і засипала його компліментами - забула про Галкіна