Правда, історія Олечки може стати справжнім сценарієм для повнометражної драми. Дівчинці було всього три рочки, на вулиці стояв звичайний день, коли вона з татом збиралася поїхати в село до бабусі.
Батько відійшов по природній нужді в туалет, а Олю, ймовірно, залишив під наглядом когось на вокзалі. Але коли повернувся, то доньки вже на місці не було.
Про цю історію стало відомо завдяки новому сюжету TYT.BY, який вийшов у мережі YouTube.

Історія Олі, скріншот: YouTube
Історія Олі, скріншот: YouTube

Оля не пам'ятає тих подій через вік. Батьки дівчинки відразу ж звернулися в поліцію, де їм сказали почекати ще 3 дні, щоб оголосити дитину в розшук. Так Оля стала вважатися зниклою безвісти. Своє життя "до" і батьків дівчинка не пам'ятала, зате в пам'яті залишилася Одеса, сирий підвал і якась жінка, яка називає себе бабусею Олі.
Цілих 7 років дівчинка жила в підвалі під опікою цієї бабусі, яка називала себе різними іменами (Олю, до речі, вона теж називала то Даною, то Діаною, а іноді навіть Колею). На питання про батьків бабуся відповідала просто і ясно: "Загинули в автокатастрофі".

Історія Олі, скріншот: YouTube
Історія Олі, скріншот: YouTube

Одного разу Олі вдалося втекти від бабусі і вона потрапила на кілька днів в циганський табір, де під час жебрацтва її і помітили поліцейські, адже руда дівчинка з веснянками зовні дуже відрізнялася від оточуючих її циганських дітей.
Так Оля потрапила до притулку, де прожила ще рік. А далі щаслива випадковість: телебачення зняло сюжет про загублену дитину, а сусідка біологічної матері Олі побачила цю передачу і показала її мамі. ДНК тести, суди і довгоочікувана зустріч з батьками.
Олі було непросто адаптуватися до нового життя, але зараз вона намагається навіть не згадувати, як жила ті жахливі 7 років. Після цього вона неодноразово бачила цю стареньку, яка приїжджала до неї додому і намагалася забрати "онучку" назад. Це неймовірна історія про надію, яка виявилася сильнішою за біль.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще