Відома турецька актриса Башак Гюмюлджінеліоглу( Başak Gümülcinelioğlu), яка може похвалитися півторамільйонною армією шанувальників на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, опублікувала нові знімки зі свого відпочинку.

На фото 29-річна актриса, яка здобула популярність завдяки ролям в серіалах і фільмах "Постукайся в мої двері", "Незакінчене коло любові", "Рання пташка" і "8 днів", купається в морі.

Її обличчя не видно, оскільки фото зроблені проти сонця - все її тіло виявилося в тіні. Можна розглянути тільки обриси фігури, які, втім, не приховують того, що актриса знаходиться у відмінній фізичній формі.

На першому знімку Башак позує, весело підкинувши руки і бризкаючись водою.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Playground (дитячий майданчик)», - підписала красуня свої дурниці.

Шанувальникам актриси такі знімки припали до душі, вони з радістю коментують побачене.

"The best (найкраща)", - пишуть в коментарях під відвертими фото.

"Там ısırmalık popo (відмінна дупа)", - додають цінителі краси Башак.

Нагадаємо, раніше Дружина султана Сулеймана з " чудового століття "показала муки заради живого" грудочки":"щось нове". Турецький актор Халіт Ергенч, всіма відомий за роллю султана Сулеймана в серіалі" Величне століття", і його дружина Бергюзар Корель в минулому році вдруге стали батьками.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Хюррем з "чудового століття" похвалилася нескінченними ногами в романтичному образі. Актриса, яка зіграла Хюррем Султан в "чудовому столітті" Мер'єм Узерлі, опублікувала новий пост в своєму Instagram. Вона приміряла новий ефектний образ.

Також «Знай.uа " писав, що Турецький красунчик-актор Керем Бюрсін замерзає заради неї: "Прикол". На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 6 мільйонів чоловік, він опублікував кілька нових знімків.