Велика кількість наших читачів вже ознайомилися з матеріалами про передбачення болгарської провидиці Ванги і французького алхіміка Нострадамуса - це все добре, коли хтось може підказати або допомогти передбачити туманне майбутнє, проте у нас є цікавіший варіант - самому зробити "оберіг".

Можна зробити оберіг від лихого ока, заздрісників та інших неприємностей, для себе і своїх близьких. Якщо це робити з упевненістю і наміром дати захист, все точно вийде.

Про це стало відомо завдяки публікації Telegram-каналі "Знахар. Народна мудрість".

Булавочка як оберіг, скріншот: YouTube
Булавочка як оберіг, скріншот: YouTube

Нам знадобляться:

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

- шпилька - це один з найсильніших способів захисту. Є повір'я, якщо шпилька відстібається, втрачається або гнеться, значить на її власника намагалися навести порчу, пристріт або приворот.

Ґудзик як оберіг, скріншот: YouTube
Ґудзик як оберіг, скріншот: YouTube

- ґудзик - потрібна з 4 дірочками - їх використовували для відлякування злих духів. 4 дірочки - 4 стихії, а 5ая-гудзик доля.

Ґудзик як оберіг, скріншот: YouTube
Ґудзик як оберіг, скріншот: YouTube

Приступаємо до справи: беремо гудзик і шпильку, вони обов'язково повинні бути новими, надягаємо гудзик на шпильку, застібаємо шпильку лівою рукою, вимовляємо над нею змову: "Шпилька зло зупинить. Від заздрості і порчі закриє! Долю убезпечить. Захистом тобі (ім'я) стане! Зло заперечую, добро закликаю! Хай буде так!".

Закріпіть шпильку на одяг з вивороту в області серця. Вважалося, що це сильний захист перед тим, як робити цей оберіг, варто вимити будинок водою з сіллю і прийняти душ.

Раніше повідомляли, які дерева можна садити перед будинком: захист від пристріту і оберіг на удачу.

Як повідомляв Знай.uа, пасажири налякали жалюгідним станом зупинок, обривки металу ось-ось заваляться: "Позорище".

Знай.uа писав, прізвище, дата народження і навіть абетка: українцям показали, як вмістити код душі у вишиванку.