У Чернігові сталася жорстока ситуація з двома поліцейськими.

Шість п'яних малолітніх нелюдів побили правоохоронців, які зробили зауваження компанії хлопців. Про це повідомляє Нацполіція в Чернігівській області. Один з поліцейських загинув на місці. Ним виявився 30-річний капітан поліції Артур Єрохін. У нього залишилася дружина і маленькі дітлахи.

30-річний капітан поліції Артур Єрохін з сім'єю, фото: Facebook
30-річний капітан поліції Артур Єрохін з сім'єю, фото: Facebook

Після зауваження поводитися тихіше в супермаркеті, неадекватна молодь вийшла з магазину і дочекалася поліцейських, після чого почала їх бити. Чоловіки перебували у відпустці і були в цивільному одязі.

"04.10.2021 о 13:30 годині відбудеться прощання з Єрохіним Артуром Андрійовичем в морзі м.Чернігова по вул. Пирогово 16 і наступні похорони о 14:30 годині в церкві біля кладовища Яцево. О 16:00 годині відбудеться поминальний обід в кафе "Кабріолет" по вул.Громадська 39", - пише дружина Артура у себе на сторінці.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

30-річний капітан поліції Артур Єрохін з сім'єю, фото: Facebook
30-річний капітан поліції Артур Єрохін з сім'єю, фото: Facebook

Другий поліцейський зараз знаходиться в лікарні, за його життя борються лікарі. Неповнолітніх нелюдів затримали, вони перебувають у відділенні. Нападники навіть не посоромилися зняти цей кривавий процес на відео.

Зараз правоохоронці встановлюють всі деталі події, опитують свідків, вивчають відео з камер спостереження. Відомо, що найстаршому було 19 років на момент скоєння злочину.

Ти подарував найбільше БАГАТСТВО... Цих прекрасних, золотих два сердечка. Я все витримаю! Я сильна! Чесно! Я обіцяю! Все заради них! Ми не забудемо тебе НІКОЛИ! Ти поруч будеш... я знаю... я вірю... ти будеш з небес нам допомагати. Наш ангел .... Справжні батьки в наш час - це все таки рідкість", - пише дружина Артура в ще одній публікації.

Нагадаємо, на Львівщині зупинилося серце заслуженої доярки: жила і вмирала в хліві серед корів

Як повідомляв "Знай.ua", однорічний дитина назавжди втекла з сільського будинку і замерз в очеретах: мама забула закрити двері

Знай.ua писав, посеред Харкова виявили бездиханне тіло, копи "грають у мовчанку"