Олена Кравець "втекла" з Кварталу 95 заради нового проекту з дітьми: прихопила Ткача і позитиву.

Зараз Кравець з'явилася на сторінці маленького хлопчика Тимофія, який розповів про поїздку до Києва, на зйомку нового невідомого проекту. Він додав, що йому все сподобалося, під час подорожі вдалося отримати море хороших вражень і досвіду.

Олена Кравець, instagram.com/zhvl_official
Олена Кравець, instagram.com/zhvl_official

Шість малоліток побили до смерті поліцейських, які зробили їм зауваження: відпустка перетворилася на кошмар

Шість п'яних малолітніх нелюдів побили правоохоронців, які зробили зауваження компанії хлопців. Про це повідомляє Нацполіція в Чернігівській області. Один з поліцейських загинув на місці. Ним виявився 30-річний капітан поліції Артур Єрохін. У нього залишилася дружина і маленькі дітлахи.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

30-річний капітан поліції Артур Єрохін з сім'єю, фото: Facebook
30-річний капітан поліції Артур Єрохін з сім'єю, фото: Facebook

Навіщо і де встановлювати лічильник газу: фахівці розповіли деталі

Експерти розповіли про те, для чого потрібні лічильники газу в квартирі. Дане введення дозволяє знизити витрати на комунальні послуги. Тарифи на газ зараз підвищуються, з цієї причини легше платити тільки за те "блакитне паливо", яке ви використовуєте. Зазначимо, що чинне законодавство зобов'язує українців встановлювати лічильник. Однак є варіант платежу за нормативами. На даний момент українців не будуть відключати від газу, якщо співвласники будинку вирішили не використовувати лічильник.

газовий лічильник
газовий лічильник

Зірка Мастершеф Дмитро Ламза пішов до суду через вакцинацію вчителів: "будемо захищати права"

Директор спеціалізованої школи № 210 в Києві Дмитро Ламза, який також відомий своєю участю в кулінарному телешоу "Мастершеф", подав позов до Кабінету Міністрів України через примусову вакцинацію педагогів від коронавірус.

Відповідне відеозвернення він оприлюднив у соціальній мережі Facebook.

"Дорогі колеги, досить терпіти! Час захищатися! Чому все стикається з нашою професією? Чому все про вчителів? Чому весь негатив - на нашу посаду?..."

Дмитро Ламза
Дмитро Ламза

Володимир Зеленський зізнався, що вирішив з другим президентським терміном - "я піду..."

Президент Володимир Зеленський вважає, що ще рано говорити про своє можливе переобрання на другий термін. Разом з тим, він не виключає можливості такого кроку.

Президент упевнений, що таке питання можна піднімати після того, як передвиборчі обіцянки будуть виконані.

Володимир Зеленський, фото: Telegram
Володимир Зеленський, фото: Telegram