Відома українська блогерка Олександра Пустовіт, яка зараз переживає не найлегший період у житті через розлучення зважилася на пластику. Дівчина збільшила собі груди.

Про це вона своїм шанувальникам повідомила на сторінці в соціальній мережі Instagram, де регулярно розповідає шанувальникам про все, що відбувається в її житті. Саме цей майданчик і є її способом просування в мережі.

Операцію зі збільшення грудей провів відомий пластичний хірург, Едгар Камінський.

Спочатку Саша Пустовіт не говорила відкрито, що було проведено хірургічне втручання, проте коли шанувальники стали помічати, що груди стали значно більше, вона вирішила розповісти, і поділилася роликами з клініки.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Сталося це приблизно місяць тому, після запису скандального інтерв'ю, де вона відверто розповіла про розлучення, і які складні у них були стосунки з чоловіком.

Саша Пустовіт, фото: Instagram
Саша Пустовіт, фото: Instagram

Відразу вирішила не розповідати про пластику через те, що не хотіла робити з цієї новини резонансну подію, але, від шанувальників нічого не приховаєш.

"Всі і так вже зрозуміли, що груди від капусти не ростуть до таких розмірів", – пожартувала блогерка.

Тепер у неї третій розмір, і об'єм становить 86 сантиметрів. Сама вона дуже задоволена результатом, і подякувала свого хірурга Едгара Камінського. Варто відзначити, що саме у нього роблять операції більшість українських знаменитостей.

Саша Пустовіт, фото: Instagram
Саша Пустовіт, фото: Instagram

Тепер, Саша Пустовіт впевнено можна сказати увійшла в Нове Життя, після розлучення. З колишнім чоловіком вони виховують двоє синів

Нагадаємо, блогер Саша Пустовіт зізналася Ектору Хіменес-Браво, що обдурила Машу Єфросиніну

Також, блогерка Саша Пустовіт хитро покарала чоловіка перед розлученням

Як повідомляв портал Знай.ua, Максим Галкін заліз у кущі заради їхнього улюбленого з Аллою Пугачовою хобі