Відома українська співачка, солістка популярного гурту Kazka, Олександра Зарицька розповіла про свого хлопця. Нові подробиці про коханого, якого вона ретельно приховує.

Про це стало відомо завдяки новому сюжету програма "Світське життя" на телеканалі 1+1, не змінною ведучою якої є Катя Осадча.

Олександра Зарицька, фото з Instagram
Олександра Зарицька, фото з Instagram

До слова, не так давно, коли жінка народила, саме Олександрі Зарицькій доручили зняти один з сюжетів шоу. Вона пізніше зізналася, що їй дуже сподобалося, і в майбутньому вона б хотіла повторити цей досвід, так як вважає, що у неї є до цього талант.

Далі поговорили про хлопця співачки. Кілька тижнів тому, під час одного з ефірів шоу "Танці з зірками", Олександра Зарицька зізналася, що у неї є коханий, і як виявилося, це сталося зовсім недавно.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Олександра Зарицька, фото з Instagram
Олександра Зарицька, фото з Instagram

"Цим відносинам ще дуже мало часу, і я їх березі. Останні відносини у мене були півтора роки тому, і я їх березі. Тому, тримайте за мене кулачки, що все буде круто. Секс був - все круто, але не було стосунків" - каже Олександра Зарицька.

Через щільний графік бачаться вони рідко, тому артистка намагається заспокоїти свою другу половинку, що йому не через що переживати, і зовсім скоро вони зможуть вибудувати графік і відносини.

Олександра Зарицька, instagram.com/kazka.band/
Олександра Заріцька, instagram.com/kazka.band/

Колеги по гурту також з ним знайомі. Микита Будаш навіть пожартував, що це реальна людина, і Саша його не придумала.

З батьками вона його ще не знайомила, так як вони ще не так багато зустрічаються, і не до кінця розуміє серйозність намірів.

Також портал Знай.uа писав, що відомо ім'я другого учасника "Танців з зірками".