У липні цього року Микита Добринін і його дружина Даша Квіткова стали батьками. Тепер вони виховують маленького Лева, якому майже 3 місяці. В інтерв'ю вони розповіли, чи хочуть ще одну дитину, а також як чоловік надихнув співачку Злату Огнєвіч стати учасницею шоу "Холостячка".

Новий сюжет вийшов у програма "Світське життя" на телеканалі 1+1, не змінною ведучою якої є Катя Осадча.

Справа в тому, що пара Микити і Даші надихнула її знайти другу половинку саме за допомогою проекту. Їй так сподобалася ця сімейна ідилія в сім'ї молодих батьків, що вона вирішила випробувати долю.

Даша Квіткова, instagram.com/kvittkova
Даша Квіткова, instagram.com/kvittkova

Микита зізнається, що для них це великий комплімент, і вони сподіваються, що у неї все вийде, і проект допоможе їй знайти те саме жіноче щастя.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Син Лев ще зовсім маленький, йому менше трьох місяців. Спочатку вони скористалися послугами няні, в силу своєї недосвідченості, однак, потім зрозуміли, що можуть і без цього обійтися, і коли потрібно, то приїжджає мама Даші, яка живе не так далеко.

Даша Квіткова, фото: Instagram
Даша Квіткова, фото: Instagram

Практично відразу після народження дитини Микита відправився в тур по Україні, знімати своє нове шоу, і, звичайно ж Даші довелося важко одній з дитиною.

"Я благала залишитися. Я і плакала, і записувала відео, що якщо ти ще раз поїдеш, і залишиш мене одну...було дійсно важко, я зі сльозами на очах прокидалася вночі" - розповідає блогерка про перші місяці життя з маленькою дитиною.

Сина назвали Лев, хоч і було п'ять варіантів імен. Микита Добринін навіть не хотів називати їх, щоб у майбутньому використовувати для дітей. До слова, ще дітей вони хочуть.

"Коли Даша тільки народила її привезли в палату, вона сказала, що хоче дівчинку", — поділився Микита.

Нагадаємо, що Микита Добринін відвів Дашу Квіткову до дієтолога після пологів

Як повідомляв Знай.ua , Даша Квіткова закохалася в усміхненого красеня, і це не" Холостяк " Добринін

Знай.ua писав, Даша Квіткова розсекретила пікантні проблеми після пологів