Учасник шоу "Танці з зірками" Євген Кот має величезну аудиторію шанувальників з якими активно ділиться цікавими публікаціями в соцмережі Instagram. Зараз він вирішив поділитися роликом з дружиною.

Новий пост з'явився в Instagram, і вже набрав якусь популярність в мережі. У танцюриста там зібралася армія шанувальників з 258 тисяч користувачів.

Євген Кот і його дружина Наталія Татаринцева вирушили в невелику відпустку до Туреччини, в місто Анталья. Часу вони там даремно не втрачають, і крім відпочинку, знімають контент для шанувальників.

Пара стоїть на березі моря, і показали невеликий рух з танцю, яке вимагає сильної розтяжки. Не кожен з таким впорається, однак, у Наталії вийшло, що викликає лише повагу.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Під ролик вони поставили музику в такт, що надає моменту епічності.

Користувачі в коментарях почали писати, що вони думають про ролик з сонячної Туреччини, куди пара і відправилася відпочивати.

"Юху, теж лечу сьогодні в Туреччину, але в Бодрум" - пише колега Ілона Гвоздьова;

"😍🔥";

"Hot hot 🔥";

"Wow🔥🔥🔥";

"Красиво! Гарного відпочинку!!! 👍👍👍👍";

"👏👏👏👏👏👏❤️";

"Ого)".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що зі своєю майбутньою дружиною чоловік познайомився в 2015 році. Наталія Татаринцева чотириразова чемпіонка світу з танців на пілоні, тому й не дивно звідки така елегантна розтяжка.

Одружилися вони в січні 2019 році, недалеко від Таїті.

Раніше ми повідомляли, суддя "Танців з зірками"Чапкіс розповів про молодшу на 50 років дружину.

Як повідомляв "Знай.uа", Женя Кот готовий повернутися в" Танці з зірками", але не тільки як учасник.

Також "Знай.uа" писав, що колишній партнер Ксенії Мішиної Євген Кот потряс оголеним тілом перед Настею Каменських.