Дружина відомого українського музиканта Віктора Павлика і його концертний директор, Катя Репяхова розповіла, що зібралася у відпустку разом з чоловіком, і збирається взяти з собою сина.

При цьому молода матуся тривожиться, як пройде перший переліт малюка і запитує у своїх читачів, якими порадами вони могли б поділитися з цього приводу.

"Вже післязавтра ми летимо до Туреччини. Утрьох. Хто літав з дітками до року, чи сильно це страшно? Хоч у нас досвід подорожей по Україні величезний, все одно переживаю", - написала Репяхова, опублікувавши свій знімок в купальнику на березі моря в Туреччині. Швидше за все, це фото було зроблено в минулому році, до народження малюка.

"Ідеально в такому віці! Ще й на ГВ! і Туреччина зовсім близько, все буде клас!", "Скажу відразу, що тепер відпочинок не буде колишнім, але буде не менш приємним. Головне - настрій мами, і все буде добре, гарного відпочинку!", "Складніше з дітками після року, коли вони починають ходити. А зараз має бути все супер! Тим більше на ГВ", - заспокоюють її матусі з досвідом.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Деякі навіть поділилися корисними лайфхаками по подорожі з немовлям.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік, фото: Instagram
Катерина Репяхова та Віктор Павлік, фото: Instagram

"Відмінний готель, вам сподобається, з дітками саме те. Під час зльоту і посадки давайте пити, щоб стабілізувати тиск. В іншому в Туреччині проблем не буде", - стверджують читачки в коментарях.

Як повідомляв " Знай.ua", фанатка Віктора Павлика влаштувала "Шикидим" з приладом біля рота: приберіть Репяхову від екрану

Знай.ua писав, Віктор Павлик показав, як молода дружина заковтує сосиску: "Вкуснотища"