Відома російська співачка Алла Пугачова зовсім не часто радує своїх шанувальників якимись фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,9 мільйонів чоловік.

Зараз виконавиця поділилася кумедним відео, протягом якого показує свого 8-річного сина Гаррі Максимовича. Пугачова показала, який він старанний господар - прибирає на величезній ділянці перед будинком.

Алла Пугачова і Максим Галкін, фото: Instagram
Алла Пугачова і Максим Галкін, фото: Instagram

Хлопчик з самого початку тримає мітлу між ніг і називає себе бабкою-Їжкою. А Алла Пугачова поцікавилася, чи все він прибрав.

"Так... Я Бабка-Їжка! Мітла кудись мчить. Мамо, ми все прибрали, майже все, бо там ще насипало. Треба було, якщо що, Андрія послати, щоб він бензин... прибрав, тепер можна і поїсти", - каже Гарік, залишаючи мітлу біля стіни.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

У цей час співачка за кадром називає його справжнім господарем, хвалить його і заявляє, що пишається ним.

"Втомився? Підемо, заслужив обід", - додала вона.

Алла Пугачова, фото: Instagram
Алла Пугачова, фото: Instagram

"Алла Борисівна, у Вас прекрасні діти, рада за ваше щастя, ви заслужили, насолоджуйтеся", "Аллочка з такою любов'ю говорить "пишаюся тобою, син мій!"❤️ Вимолений🙏", "Як чудово ви виховуєте дітей! Всі допомагають!",- пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, помолоділу Аллу Пугачову розкритикували шанувальники: "Без сліз не поглянеш"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Москва сльозам не вірить" Ірина Муравйова показала, як насправді виглядали Максим Галкін і Алла Пугачова багато років тому

Знай.ua писав, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін познущався над Ларисою долиною: "Хороші фільтри"