Катерина Осадча розповіла про те, чому їхала з мигалками додому. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Катерина Осадча-популярна українська журналістка і телеведуча, відома завдяки передачі "Світське життя" на каналі "1+1".

3 жовтня машину Каті Осадчої супроводжувала поліція, щоб телеведуча могла встигнути на поїзд. Дана ситуація дуже сильно обурила, в тому числі і її фоловерів.

хто така Осадча, що її копи везуть з мигалками на потяг до Львова? Мабуть ми все ж досі живемо а Радянському Союзі. Дякую, що нагадали про це";" головне - у супроводі поліції за рахунок платників податків"; " долати відстані може кожен .... Якщо може користуватися послугами патрульної поліції замість таксі😂 доїхали з вітерцем?
, - повідомляють вони.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

4 жовтня телеведуча опублікувала пост, в якому пояснила мотиви свого вчинку. Справа в тому, що вона дуже сильно боялася не встигнути погодувати свою дитину.

Я з вдячністю відгукнулася на пропозицію про допомогу, адже мені вкрай важливо було встигнути на ранкове годування малюка, а враховуючи затримку на зйомках, інших варіантів потрапити на потяг не було. Тож, перепрошую за цей випадок, поспіх годуючої мами з роботи не повинен був стати скандалом.
, - повідомила вона.

Нагадавши, Влад Яма видав, як виховує 5-річного сина: "росте справжнім чоловіком"

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська встановила небувалий рекорд з чоловіком: більше зміг тільки Зібров

Також портал Знай.uа писав, що Катя Осадча та Юрій Горбунов показали маленького сина, якому виповнився перший місяць: "ми у всьому команда"