Всесвітньо відома 51-річна модель Наомі Кемпбел продовжує хвалитися розкішним тілом, і знімається для світових брендів в оголеному вигляді. Добірка найвідвертіших образів від жінки.

Нові знімки вона публікує на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за нею регулярно стежить більше 11 мільйонів користувачів. Там в основному знімки з робочих зйомок, рекламних кампаній, але, також можна знайти і особисті.

Не так давно вона стала вперше мамою, у неї з'явилася дочка, якій вже практично п'ять місяців.

Удочерила вона її, народила сама, або ж скористалася послугами сурогатного материнства - все ще загадка, жінка не особливо поширюється на цю тему.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Однак, по всій видимості варіант з тим, що вона самостійно виносила дитину відпадає, так як виглядає вона неймовірно. Тіло підтягнуте, видніються кубики преса - на заздрість всім жінкам.

Однією з крайніх публікацій стала фотосесія для популярного бренду нижньої білизни. Наомі позує на тлі клумби з квітами в джинсах синього кольору, і на цьому все. Верх повністю оголений, і вона прикриває груди рукою. Виглядає жінка шикарно.

Варто відзначити, що вона працює моделлю починаючи з 15 років, і ось їй вже 51, але вона все ще одна з найбільш затребуваних моделей в світі. Вона не соромиться зніматися оголеною, готова братися за будь-яку роботу.

А ось своє особисте життя супермодель ретельно приховує. Однак, преса стверджує, що Кемпбелл вже тривалий час живе з бойфрендом. Саме він і допомагає їй виховувати першу дитину.

Нагадаємо, "Чорна пантера" оскандалилася – груди Наомі Кемпбелл вистрибнула з корсета.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що Гола Наомі Кемпбелл прикрилася одними пір'ям.

Також портал Знай.ua писав, що вагітна Наомі Кемпбелл шокувала фанатів.