Нагадаємо нашим читачам, що хореографиня Ілона Гвоздьова, яка стала запрошеною суддею п'ятого ефіру шоу "Танці з зірками", кілька разів негативно висловлювалася в бік MELOVIN і його партнерки. Тоді дівчина не стала мовчати у відповідь і заявила, що слова Гвоздьової – непрофесійні і некоректні.

Яскраві вбрання і дуже "тьмяні пристрасті" п'ятого випуску "Танців з зірками" обговорили ведучі програми "Твій день" разом з хореографинею і суддею проєкту Ілоною Гвоздьовою, сюжет вже доступний в мережі YouTube.

В останньому, п'ятому випуску "Танців з зірками" четверта суддя Ілона Гвоздьова знову розкритикувала співака MELOVIN і його партнерку Лізу Русину, назвавши її "неуніверсальною". За словами Ілони, професійна танцівниця вперше за всю історію проекту станцювала ча-ча-ча гірше зірки.

Ілона Гвоздьова, фото: Instagram
Ілона Гвоздьова, фото: Instagram

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Також їй тоді не сподобалися одноманітні образи. Тоді Ліза зазначила, що хоч не є професіоналом у бальних танцях, але може позмагатися з Гвоздьовою в інших стилях.

Також відомо, що до уваги журналістів потрапив невеликий конфлікт Гвоздьової і Катерини Кухар. Тоді Катерині довелося заступатися за свого партнера, каратиста Станіслава Горуна.

"Там, де ти вчилася, я викладаю", — різко відповіла Кухар на зауваження Гвоздьової.

Раніше повідомляли, Світлана Лобода згадала про колишнього чоловіка, дочка росте без батька: "Cпілкуються по скайпу".

Як повідомляв Знай.uа, Катерина Кухар, Анатолій Анатоліч, Анастасія Приходько розповіли, як роблять домашку з дітьми: "15 гривень за урок".

Знай.uа писав, Влад Яма "відростив" волосся заради "Танці з зірками": клон Нео з Матриці.