Легендарна радянська і російська співачка Алла Пугачова опублікувала своє архівне фото з космодрому. Таким чином вона підтримала актрису Юлію Пересільд перед польотом в космос, метою якого є зйомки фільму.

"Щасливої дороги!», - підписала вона знімок, опублікований в соціальній мережі Instagram.

На знімку молода Пугачова позує на тлі пускової установки, імовірно, на космодромі Байконур. На співачці - блузка з етнічним орнаментом і темні штани.

"Щасливого польоту!!!", "Поїхали!", "Це щось неймовірне!!! Щасливої дороги, стикування і повернення", "Повертайтеся, ми чекаємо!", "Ура-а-а!!! Політ нормальний", " Ура! Старт відбувся І корабель вже на орбіті! Удачі вам. Пишаюся, переживаю, вірю. Чекаємо на Землі", - пишуть в коментарях шанувальники Пугачової.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

"Класне фото!!!", "Алла, ваше звернення - вогонь!", "Така повітряна! Прекрасна в усі часи", - захоплюються співачкою читачі сторінки.

Алла Пугачова і Максим Галкін, фото: Instagram
Алла Пугачова і Максим Галкін, фото: Instagram

Деяким здалося, що на фото інша співачка – Софія Ротару.

"Молода Ротару на космодромі?»,- уточнюють вони.

Нагадаємо, помолоділу Аллу Пугачову розкритикували шанувальники: "Без сліз не поглянеш"

Як повідомляв " Знай.ua", зірка "Москва сльозам не вірить" Ірина Муравйова показала, як насправді виглядали Максим Галкін і Алла Пугачова багато років тому

Знай.ua писав, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін познущався над Ларисою Доліною: "Хороші фільтри"