Стало відомо про те, коли вийде другий сезон популярного на весь світ серіалу "Емілі в Парижі". Сервіс Netflix порадував шанувальників подвійно, коли поділився першим трейлером.

Про це стало відомо минулого тижня, коли Netflix вирішив масштабно на весь світ розповісти про свої нові продукти, а також про нові сезони серіалів, які світ чекає з нетерпінням.

Одним з таких став "Емілі в Парижі", який дуже сподобався користувачам мережі в минулому році. Це картина про те, як американка Емілі Купер переїжджає працювати і жити в Париж, і починає оглядати місто, знайомитися з людьми, і звичайно ж закохуватися.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Даний серіал закохав в себе з перших секунд, і люди стали більше цікавитися французькою культурою і мовою.

Так, на вихідних на першому глобальному фан-заході Netflix Tundum був представлений тизер другого сезону і стала відома дата прем'єри. Більше року всі чекали цієї події.

У новому сезоні Емілі Купер, яку грає неперевершена Лілі Коллінз, відправляється у відпустку в Сент-Тропе, і раптом, до неї приєднуються її подруги Мінді і Камілла, з якими вони весело проводять свій час.

Що ж буде в любовному трикутнику, в який потрапила дівчина, і кого вона все ж вибере.

Прем'єру відбудеться відносно скоро, вже 22 грудня. Днями актори показали перші кадри з нового сезону, і виглядає це заворожуюче.

До слова, у даного шоу було дві номінації на премії "Еммі", а також телевізійний "Оскар". У минулому році, через тиждень після прем'єри творці заявили про продовження картини на другий сезон. Чи станеться так цього разу-поки що рано говорити.

Нагадаємо, що зірка "Емілі в Парижі" показала все, надівши прозору спідницю

Також Знай.ua, зневірена Анджеліна Джолі змінила зовнішність і схопилася за меч: "Ви що, сліпі?"

Знай.ua писав, Анджеліна Джолі встала на захист пригноблених