Український співак, чоловік співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 640 тисяч чоловік.

Зовсім недавно хлопець замислювався над тим, чому ж в нинішній час все швидше пропадає романтика в простих речах. А зараз він просто поділився знімком з кумедним зовнішнім виглядом, будучи в одних штанях і з голим торсом.

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, скріншот: YouTube
Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, скріншот: YouTube

"Хотів написати лонгрід. А потім подумав: "Хто буде читати текст, в якому немає відповіді на питання Чому я в такому вигляді?)", - пише Володимир Дантес у публікації.

Якщо придивитися, можна помітити, що обличчя співака злегка змінилося. Ймовірно, за рахунок виділених очей. Його порівняли з фронтменом італійського гурту, який виграв конкурс "Євробачення" цього року. Користувачі називають його Даміано з Maneskin.

Давид Дам'яно, фото з instagram
Давид Дам'яно, фото з instagram

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Пора живіт забивати", "Вчені з'ясували справжню причину глобального потепління", "Ви недавно запитували, чому ми на вас підписані. Це фото прям точно описує чому", "Фіга ти на Даміано схожий😂 🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва сіла на руки першому зустрічному на зло Дантесу: "Відчуваю себе крутий"

Як повідомляв "Знай.ua", Надя Дорофєєва "переключилася" з Дантеса на дівчат: "Груди красиві..."

Знай.ua писав, Володимир Дантес "наважився" на дітей з Надею Дорофєєвою