Відомий телеведучий Анатолій Анатоліч частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 190 тисяч чоловік.

Він є обличчям популярних передач, таких як "Ранок з Україною" і "Всюди Люди" на каналі "Україна". Зовсім недавно Анатоліч взяв участь в одному з наймасовіших і престижних забігів у світі — в Лондонському марафоні.

Анатолій Анатоліч, фото з Instagram
Анатолій Анатоліч, фото з Instagram

А зараз Анатолій розповів, скільки зробив кроків, опинившись у Лондоні.

"За 4 дні в Лондоні 170 000 кроків. 125 км пішки. З цього 43 км марафон. Статистика на другому фото. Це особистий рекорд. Скільки за день проходили максимум?", - пише Анатолій Анатоліч у публікації.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На першому знімку телеведучий постав близько двох величезних пеліканів, які поширені всюди, крім Антарктиди.

Анатолій Анатоліч і Юлія Бойко, фото: Instagram
Анатолій Анатоліч і Юлія Бойко, фото: Instagram

"У мене бабуся за день на ринку не менше намотує", "55 000 кроків за день, гуляючи по Будапешту💪", "35 км 60 060 кроків, в Карпатах😅⛰🤙", "було 30 000 кроків максимум🙈 😊", "30-31к кроків. Зазвичай так нашагиваю, якщо вранці пробіжка 5-7км і потім за дітьми і з дітьми гуляємо", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Дзига проміняла Анатолія Анатоліча на картонного "чоловіка" - "Шик. Блиск. Краса"

Як повідомляв "Знай.ua", Анатолій Анатоліч розповів, що виховуватиме сина за сценарієм Усика і Шевченка: "Буду кряхтеть..."

Знай.ua писав, Анатолій Анатоліч планує "втечу" від дружини і дітей: "Це робить життя кращим!"