Нещодавно колишня дружина Дзідзьо співачка Slavia представила пісню під назвою "Любов любов", яка, за її словами сповнена поваги до власного минулого. При цьому співачка зізналася, що саме цю пісню, вона хотіла заспівати разом з колишнім чоловіком.
Slavia розповіла, що хотіла, щоб її розлучення з Дзідзьо пройшло тихо, адже не хотіла таким чином привертати до себе увагу, передає "КП в Україні".

Slavia, instagram.com/slavia_official
Slavia, instagram.com/slavia_official

"Катя Осадча підловила Михайла, і він розповів. Я навіть не знала, що він зізнається, побачила вже по телевізору. Прокидаюся вранці, а у мене безліч пропущених дзвінків, всі месенджери розриваються від повідомлень. Мені навіть стало страшно, це було схоже на якийсь Армагеддон", — розповіла співачка.

Slavia розповіла, що шлюборозлучний процес вже закінчився, і вони тепер офіційно не чоловік і дружина. Тому дівчина поверне собі дівоче прізвище Притула, адже вважає його більш енергетично зарядженим.

Slavia, фото: Instagram
Slavia, фото: Instagram

" Мені здається, мені зі своїм прізвищем більше щастило. Була якась інша енергетика. А коли взяла прізвище чоловіка, як ніби віддала йому всю свою енергію, вся влилася в нього. Але вважала, що так правильно. Все ж я себе більше відчуваю Притулою, ніж Хомою", - розповіла Slavia.

Slavia зізналася, що зараз у неї з Дзідзьо стосунки навіть кращі, ніж за рік до розлучення. Адже зараз все набагато спокійніше, і вони краще чують один одного. Співачка зазначила, що кожен з них повинен цінувати той шлях, який вони пройшли разом.

"Звичайно, ми спілкуємося, ми в хороших відносинах. Він рідна для мене людина. Я за нього переживаю, хочу, щоб у нього все було добре, щоб він посміхався, більше відпочивав. Хочеться, щоб він мав сім'ю, щоб в його житті з'явилася така жінка, заради якої він буде зосередженим не тільки на музиці, а й на особистому житті. Звичайно, чоловіки повинні працювати, чогось домагатися, але хочеться, щоб вони відчували і смак життя", — розповіла вона.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Slavia, instagram.com/slavia_official/
Slavia, instagram.com/slavia_official/

Після розлучення Дзідзьо подарував своїй колишній дружині квартиру, яку придбав тільки два роки тому. Вона повинна була стати їх сімейним гніздечком, але цього не сталося.

"Ми повинні були жити там удвох. Вже навіть зробили дизайн проекту. Але тоді я як жінка відчувала, що ми втратили зв'язок, я не уявляла собі наше майбутнє в якості подружжя. Говорила - Михайло, давай спочатку розберемося між нами. А у нього не було на це часу. Говорив, що я все драматизую", - каже вона.

Дівчина зізналася, що буде робити там новий проект, адже попередній їй не дуже то й подобався. Але, для початку потрібно закрити всі питання з документами.

Slavia, фото з Instagram
Slavia, фото з Instagram

Slavia також зізналася, що вже готова ходити на побачення, але у неї немає ідеї знайти собі чоловіка або вийти заміж.

"І питання віку мене не хвилює. Я з цього приводу не переживаю. Мені здається, у мене зараз такий ідеальний період, коли розумом я себе почуваю років на 90, а тілом - на 17. Та й часу поки на це не вистачає", — підсумувала вона.

Нагадавши, що Slavia знайшла руки, які роблять їй приємно після розлучення з Дзідзьо:"Вибачте за позу". Артистка довірила своє тіло професіоналу

Як повідомляв портал Знай розведений Дзідзьо повідомив про те, чого давно всі чекали: "обожнюю тебе". Виконавець Михайло Хома, відомий як Дзідзьо, повідомив своїм шанувальникам радісну новину

Також Знай писав, Оля Цибульська із задоволенням обмацала жіночі груди :" я просила". Оля Цибульська обмацала жіночі груди