Останнім часом iнтернет не втіхає через чергового хіта, що вийшов на просторах стрімінгового сервісу Netflix.

Йдеться про південнокорейську драму "Гра в кальмара", яка протягом першого ж тижня побила всі рекорди абсолютно скрізь, включаючи Tik-Tok. Модель Хо Ен Чон, яка зіграла головну і дебютну свою роль 067 в серіалі, володіє аккаунтом, на який підписалося більше 13 мільйонів чоловік, і це число тільки зростає.

067 з "Гри в кальмара", кадр з серіалу
067 з "Гри в кальмара", кадр з серіалу

Кривавий трилер режисера Хван Дон Хека притягує погляд, адже сюжет, порушений в проекті, просто не може не зацікавити. А ще те, що кожна серія закінчується на цікавому моменті і просто "змушує" включити наступний епізод, щоб дізнатися — чим же закінчився той чи інший фрагмент. Соціальний експеримент показаний в об'ємних казкових, дитячих уявленнях, включаючи величезну ляльку, дитячий майданчик, замок цукеркові квітів та інше. Якщо придивитися, можна помітити, що серіал містить безліч підказок, які при першому перегляді залишаються поза видимості.

У гравців були підказки прямо перед очима, перед кожним випробуванням. Але якщо про них розмовляти, без спойлерів не обійтися. Тому далі буде озвучена інформація, з якою краще ознайомитися після перегляду "гри в кальмара".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Кадр з дорами "Гра в кальмара", скріншот: YouTube
Кадр з дорами "Гра в кальмара", скріншот: YouTube

В інтернеті існує теорія, що вибір учасників відбувався саме на моменті гри в сотки, в метро. Якщо персонаж вибирав синій конверт, він згодом ставав одним з сотнею інших учасників. Якщо ж конверт червоний - умовний Сон Кі Хун став би наглядачем.

У головній кімнаті з самого початку було безліч ліжок, бо персонажів зареєструвалося цілих 456. Однак згодом кількість ліжок зменшувалася, і на стіні можна розглянути малюнки, що демонструють ті чи інші ігри. Хтось вважає, що дідусь під номером 001 є батьком головного героя. Про це свідчать кілька фактів — про тата головного героя нічого з самого початку не згадується; про Іль Нам при грі в "Кульки" (в шостій серії) говорить, що декорації дуже сильно нагадують йому район, де він жив, Сон Кі Хун зізнається, що теж народився в цьому місці; перед початком цього випробування дідок віддає свою куртку 456-му.

І наостанок, щоб теорія продовжувала жити - якось Сон Кі Хун заявляє, що у нього непереносимість лактози, а про Іль нам говорить, що така ж проблема властива його синові.

Нагадаємо, творець дорами "Гра в кальмара" відкрив таємний рахунок, глядачі спустили на вітер круглу суму: "Нам дуже шкода...."

Як повідомляв "Знай.ua", "Гра в кальмара": важка доля головного антигероя Хо Сон-тхе, від безробіття до проблем з алкоголем

Знай.ua писав, прощай, Токіо: фанати Netflix змінили головній красуні "Паперового будинку" з 067 з "Гри в кальмара"