Вже кілька тижнів на великих екранах в кінотеатрах йде 25-а частина бондіани під назвою"Не час вмирати".

Прем'єра фільму повинна була відбутися ще десь два роки тому, але цього не сталося через скарги Деніела Крейга, через скандальну заміну режисера на Кері Фукунагу і через коронавірус (COVID-19).

Деніел Крейг, фото з Instagram
Деніел Крейг, фото з Instagram

Джеймса Бонда знову витягли на службу біля могили колишньої коханої. І з цього моменту 007 продовжує боротьбу зі страшною організацією. У якийсь момент за персонажем починають ганятися вороги на позашляховиках з російськими номерами, адже саме на "спірному" острові влаштувався лиходій, якого виконав Рамі Малек.

Повідомляється, що стрічка вже зібрала понад 21 мільйон фунтів стерлінгів у прокаті за вихідні. Це найбільший реліз всього британського прокату. Найімовірніше, саме ця стрічка стане тією, яка покаже, чи може повернутися кінематограф за часів до Covid-19.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Джеймс Бонд
Джеймс Бонд

Це п'ятий і фінальний проект Деніела Крейга в образі агента 007. На сервісі IMDb за результатами оцінок 40 тисяч осіб, рейтинг "Не час вмирати" 7,7 з 10.

Нагадаємо, шанувальники вибрали найкращого Джеймса Бонда за всю історію: Деніел Крейг залишився не при справах

Як повідомляв "Знай.ua", вусатий Бред Пітт у білому костюмі підкорив серця всіх жінок світу ще до прем'єри "Вавилон"

Знай.ua писав, Деніел Крейг у червоному смокінгу презентував "Не час вмирати": Джеймс Бонд не повинен стати жінкою. Прем'єра пройшла в лондонському Альберт-холі, де зібралися десятки світових зірок. На захід Крейг з'явився в екстравагантному костюмі з рожевого оксамиту.